Livestream unibet

Titta på sport via internet

Saknar du sportkanalerna på din tv - apparat och vet inte hur du ska få tillgång till spännande matcher som visas? Kanske har du ingen sportbar i närheten som visar den heller, eller kanske är du en person som föredrar att sitta hemma i soffan istället för att vistas bland högljutt folk på en pub. Då är livestreaming definitivt något för dig.

Unibet konto

Det enda du behöver göra för att få fri tillgång till att se sportevenemang online är att skapa dig ett konto på Unibet och sen är du i gång. För att kunna streama matcher måste du också sätta in en liten summa med pengar på ditt Unibetkonto. Du kan fortfarande streama sport om ditt konto är tomt om du har lagt ett spel inom det senaste dygnet. Du kommer aldrig mer vara uttråkad eftersom det finns över hundra sportevenemang att titta på varje månad. Skaffa ett konto, bjud hem lite vänner, ät något gott och njut av matcherna och allt som erbjuds. Kanske vill du öka spänningen ytterligare genom att lägga några spel och som grädde på moset tjäna pengar samtidigt som du streamar. Några av sporterna du kan avnjuta hos Unibet är fotboll, basket, snooker, tennis med mera. Det är bara att logga in och så dyker det upp en lista på vilka evenemang och matcher som visas just den dagen. Vill du streama fler än en match åt gången är det heller inga problem. Du kan streama dem samtidigt i olika fönster.

Det bästa med Unibet TV är att det är helt kostnadsfritt så länge du har ett konto på sidan och att ditt konto där inte är helt tomt på pengar. I vissa fall, vid speciella sportevenemang som kostar extra mycket pengar att visa, måste Unibet eventuellt erhålla en liten avgift för att få streama just det evenemanget. Det beror på att det ska kunna vara en möjlighet att överhuvudtaget sända evenemanget. Du behöver dock inte vara rädd för att bli lurad att köpa tjänster du trodde var gratis, eftersom dessa speciella evenemang är tydligt markerade som avgiftsbelagda.

Medlemskap

För att bli medlem på Unibet behöver du bara registrera dig på deras hemsida och där skapa ett konto. Är du osäker på om du redan är medlem kan du enkelt lyfta luren och ringa till Unibet och fråga om så är fallet. Deras kontaktuppgifter med telefonnummer och adress hittar du även dem på deras hemsida. Man får nämligen inte ha mer än ett konto hos Unibet, så det kan vara bra att kolla upp om det skulle vara så att man känner sig osäker på huruvida man är medlem eller ej. Vet du att du redan har ett medlemskap hos Unibet, men exempelvis har flyttat och adressändrat, kan du bara gå in på ditt konto or redigera och uppdatera dina adress och kontaktuppgifter.